Un tânăr din Galaţi, bănuit că ar fi determinat o tânără să practice prostituţia în diferite ţări europene, iar din banii obţinute ar fi cumpărat mai multe maşini, atât pe numele său, cât şi pe cele ale rudelor, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Galaţi au efectuat o percheziţie la domiciliul unui tânăr de 24 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi spălarea banilor, potrivit unui comunicat transmis marţi de IPJ Galaţi.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, înscrisuri, telefoane mobile, un laptop, precum şi un autoturism de lux.

Din cercetări, reise că tânărul, ar fi determinat, în perioada 2015-2016, o tânără în vârstă de 25 ani, să practice prostituţia în diferite ţări europene precum Austria, Elveţia, Germania, sumele de bani obţinute în acest mod, fiind însuşite de acesta.

În aceeaşi perioadă, el ar fi achiziţionat din aceşti bani mai multe autoturisme, atât pe numele său, cât şi pe cele ale membrilor familiei sale.

În baza unui mandat de aducere, tânărul a fost dus la sediul Poliţiei, fiind reţinut pentru 24 de ore.

În faţa organelor judiciare, acesta a recunoscut faptele, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi dispunând faţă de el măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.