Pompierii şi paramedicii de la Ambulanţă şi SMURD au intervenit, luni, pentru salvarea a doi muncitori care au fost găsiţi inconştienţi, într-un canal tehnic de pe o stradă din Tecuci, judeţul Galaţi, după ce s-ar fi intoxicat. Unul dintre muncitori a fost resuscitat şi preluat de elicopterul SMURD pentru a fi dus la spital, dar în cazul celuilalt manevrele nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele informaţii reiese că doi muncitori de la Apă Canal care interveneau într-un canal tehnic au fost găsiţi inconştienţi, apelul la 112 venind de la un al treilea muncitor, membru al echipei.

Acolo s-au deplasat mai multe autospeciale, echipajul SMURD de la staţia de pompieri Tecuci, elicopterul SMURD şi un echipaj SAJ. De asemenea, a intervenit şi un echipaj Electrica pentru înlăturarea oricărui pericol.

Prima victimă, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost scoasă din canal şi i s-au făcut manevre de resuscitare, fiind scoasă din stop cardio-respirator şi intubată. Ulterior, a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Judeţean Galaţi.

De asemenea, a fost extras şi al doilea muncitor, în vârstă de 43 de ani, şi i s-au făcut manevre de resuscitare, însă nu au dat rezultat, fiind declarat decesul.

Conform primelor date, cei doi muncitori s-ar fi intoxicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.