Doi minori de 15 şi 16 ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, care au furat o maşină parcată în faţa unui imobil şi apoi au plecat cu aceasta prin oraş, abandonând-o ulterior pe o altă stradă, sunt cerectaţi penal pentru furt calificat şi conducere fără permis a unui vehicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Tecuci au fost sesizaţi, miercuri, de un bărbat de 38 ani, care a reclamat că în cursul nopţii, persoane necunoscute i-au furat autoturismul ce era parcat în dreptul imobilului în care locuieşte, pe strada Aleea Ştrandului, potrivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.  

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au găsit autovehiculul abandonat pe strada Călugăreni, fiind apoi restituit reclamantului.

Continuând cercetările, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea furtului şi au stabilit că este vorba despre doi minori, de 15 şi 16 ani, din Tecuci, primul fiind cel care a condus autoturismul, deşi nu avea permis de conducere.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală pentru furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.