Un copil de trei ani din municipiul Galaţi a ajuns la spital, duminică, după ce a căzut de la fereastră, de la etajul al treilea al unui bloc. Băiatul se afla singur în dormitor şi s-a urcat pe mobilă pentru a ajunge la geam, în timp ce mama sa era în bucătărie, împreună cu un alt copil. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a anunţat că Poliţia Galaţi a fost sesizată telefonic, duminică, printr-un apel la 112, de o femeie, despre faptul că fiul său, în vârstă de 3 ani, ar fi căzut de la etajul 3, de la geamul dormitorului din apartamentul unde locuiesc, situat pe strada Fagului, în municipiul Galaţi.
 
”Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi s-a stabilit faptul că în cursul acestei zile, în jurul orei 09:00, în timp ce femeia se afla în bucătăria apartamentului cu un alt copil, minorul de 3 ani, rămas singur în dormitor, s-ar fi urcat pe un corp de mobilier, a ajuns la fereastră şi a căzut în gol pe acoperişul balconului de la parter. La faţa locului, echipajul de la Ambulanţă a acordat primul ajutor minorului după care l-a transportat în stare conştientă la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii, Galaţi”, a arătat IPJ Galaţi.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs acest incident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.