Un bărbat din Galaţi a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii D.I.I.C.O.T. Galaţi fiind acuzat de trafic de persoane şi trafic de minori. În urma anchetei procurorii au stabilit că bărbatul ar fi exploatat în perioada iunie 2018-iunie 2020 6 persoane din care 5 minore pe care le-a obligat să practice prostituţia în favoarea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victimele erau transportate şi adăpostite în apartamente închiriate în regim hotelier pe teritoriul României şi profitând de starea lor de vulnerabilitate, prin şantaj emoţional şi constrângere fizică, bărbatul le-a obligat să practice prostituţia, beneficiind în totalitate de sumele obţinute.

În urma percheziţiilor din Galaţi şi Bucureşti au fost ridicate înscrisuri şi suma de 2100 de euro. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi în cursul zilei de vineri va fi prezentat în faţa judecătorilor Tribunalului Galaţi cu propunerea de arestare preventivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.