Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a fost internat în secţia de Psihiatrie pentru realizarea unei expertize care să stabilească dacă mai poate conduce vehicule. El a fost prins de patru ori la volan, în ultima lună, deşi permisul de conducere îi fusese retras pe motive medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, Ioana Nanu, a declarat pentru News.ro, că Dan Ilie Morega a fost internat luni seară, în secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgu Jiu. El urmează să fie supus unei expertize care să arate dacă mai poate conduce autovehicule. 
Internarea fostului prefect de Gorj a fost voluntară.  
 
În ultima lună, Dan Ilie Morega a fost depistat de patru ori la volan deşi nu mai are permis de conducere, de trei ori în judeţul Gorj şi o dată în judeţul Mehedinţi.
Fostului prefect i-a fost retras permisul de conducere pe motive medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.