O firmă care administrează o cabană din Masivul Postăvarul a fost amendată cu 10.000 de lei de poliţiştii din Braşov, după ce sâmbătă acolo a avut loc o petrecere la care au participat mai multe persoane, fiind încălcate măsurile de protecţie anti-COVID. În acest caz, a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Poiana Braşov s-au sesizat din oficiu, sâmbătă, după apariţia în mediul online a unor imagini în care erau mai multe persoane la o cabană situată în masivul Postăvarul, şi au început verificări, a anunţat, duminică, Poliţia Judeţeană Braşov.
 
Astfel, poliţiştii au stabilit că nu au fost respectate prevederile Legii nr. 55/2020, motiv pentru care societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei. 
 
De asemenea, au fost informaţi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov, în vederea luării măsurilor legale, conform competenţelor.
 
"De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Braşov, precum şi Poliţia Locală Braşov, efectuează verificări conform competenţelor, reprezentanţii societăţii în cauză fiind invitaţi la sediul acestor instituţii în vederea verificării documentelor societăţii", a transmis Poliţia Braşov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.