Poliţiştii din Buzău sunt în alertă după ce doi bolnavi internaţi în Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca au evadat vineri seară. În întreg judeţul au fost formate filtre pentru găsirea celor doi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu, două persoane au evadat de la spitalul Săpoca, iar zeci de poliţisti şi jandarmi îi caută.

Poliţiştii au constituit filtre şi-i caută, atât în zona Spitalului Săpoca cat şi în restul judeţului.

Drăghiciu nu a precizat dacă cei doi evadaţi sunt periculoşi şi provin din rândul celor internaţi la Săpoca pentru infractiuni grave comise in trecut.

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă de la Săpoca este unul dintre cele patru spitale pentru masuri de siguranta din Romania, are 810 locuri organizate in 11 sectii din 4 locatii si deserveşte 12 judete.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.