O femeie în vârstă de 33 de ani a a fost tăiată pe faţă cu un cuţit de fostul concubin, de 44 de ani, fapta având loc într-o sală de judecată a Judecătoriei Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului a transmis, printr-un comunicat de presă, că, joi, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanţa o persoană a suferit plagă tăiată. 
“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feţei, de către fostul concubin, de 44 de ani. Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil”, se arată în comunicat.
Bărbatul a fost dus la audieri, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.