O femeie de 61 de ani care a suferit un infarct masiv la bordul unei aeronave FreeBird Airlines, care zbura pe ruta Antalia – Tromso (Norvegia), şi care intrase în stop cardio-respirator a fost resuscitată cu succes de echipa medicală de la serviciul specializat al Aeroportului ”Henri Coandă” şi un echipaj SMURD. Ea a fost transportată la Spitalul Elias în stare stabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional ”Henri Coandă” Bucureşti a reuşit, joi, să salveze viaţa unei pasagere în vârstă de 61 de ani, care a intrat în stop cardio-respirator în timpul zborului. 
 
Pasagera se afla la bordul aeronavei companiei aeriene FreeBird Airlines, care efectua un zbor pe ruta Antalia – Tromso (Norvegia). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 13:34.
 
”Echipa medicală SAM formată dintr-un medic, două asistente medicale şi un ambulanţier, împreună cu echipajul unei ambulanţe tip C aparţinând SMURD, au reuşit să resusciteze pasagera după aprox. 20 minute de la aterizare. Aceasta suferise un infarct masiv şi se afla în stop cardio-respirator de 30 de minute până la aterizarea pe aeroportul Otopeni. Pasagera a fost transportată în stare stabilă la Spitalul Elias din Bucureşti”, a precizat sursa citată.
 
Aeronava companiei aeriene FreeBird a decolat de pe AIHCB la ora 15:34.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.