O femeie a fost reţinută, vineri seara, într-un complex comercial, după ce a lovit poliţiştii chemaţi de o angajată a magazinului care a reclamat că aceasta şi-ar fi agresat copilul. Copilul a fost preluat de prietenii femeii şi ulterior, în scurt timp, de bunici, precizează Poliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri, în jurul orei 20.00, prin apel la 112, o angajată a unei societăţi dintr-un complex comercial din Sectorul 2 a sesizat că o femeie îşi agresează copilul minor şi că la momentul în care i-a atras atenţia a avut un comportament violent şi faţă de ea.

”La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică. La momentul în care s-au apropiat de persoana reclamată, aceasta fiind însoţită de mai mulţi cunoscuţi, aceasta a refuzat să se legitimeze, a încercat să plece, iar când poliţiştii au insistat, femeia l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre ei. A fost imobilizată, moment în care l-a muşcat de picior pe celălalt agent. A fost condusă la secţia de poliţie pentru audieri. Copilul a fost preluat de prietenii femeii şi ulterior, în scurt timp, de bunici”, precizează Poliţia.

Conform sursei citate, după audieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria sector 2 a dispus reţinerea persoanei în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Pe Facebook a fost postat şi un filmuleţ de către o persoană care a asistat la incident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.