O femeie în vârstă de 29 de ani a fost găsit moartă, vineri, într-un lac din municipiul Tulcea, trupul său fiind văzut de o persoană care a alertat autorităţile. Poliţiştii nu au descoperit urme vizibile de violenţă asupra trupului, cauza morţii urmând să fie stabilită în urma necropsiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Tulcea, cadavrul unei femei a fost observat plutind pe lacul Ciuperca din municipiul Tulcea.
 
"Din primele verificări a rezultat faptul că este vorba despre o femeie de 29 de ani, din judeţul Tulcea, a cărei dispariţie a fost semnalată în după-amiaza zilei de 11 iunie. În urma efectuării cercetărilor, la o primă examinare, nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă asupra cadavrului”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea. 
 
Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Tulcea, pentru a stabili circumstanţele exacte în care a decedat femeia.
 
Cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor şi imprejurarilor în care s-a produs acest eveniment.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.