O femeie din Târgu Jiu a fost bruscată de un bărbat, pe o stradă din municipiu, acesta încercând să îi smulgă geanta de pe umăr, însă a fost văzut şi imobilizat de poliţiştii locali. Ulterior, bărbatul a fost audiat şi apoi internat la psihiatrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi, sâmbătă, prin apelul unic de urgenţă 112, de către un angajat al Poliţiei Locale Târgu Jiu, despre faptul că o persoană are nevoie de îngrijiri medicale deoarece a fost bruscată de o altă persoană. 
 
”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că în noaptea de 25/26 august a.c., în jurul orei 05:25, în timp ce o femeie de 67 de ani, municipiul Târgu Jiu se deplasa pe strada Republicii, din localitatea de domiciliu, a fost împinsă de un bărbat de 55 de ani, din aceeaşi localitate, care a încercat să îi smulgă geanta de pe umăr, moment în care a fost surprins şi imobilizat de lucrătorii Poliţiei Locale, aflaţi în serviciul de patrulare. Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu în vederea audierii şi ulterior a fost internat la Secţia de Psihiatrie”, a transmis IPJ Gorj.
 
Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea unităţii de parchet competente, în cadrul unui dosar penal, pentru tentativă la tâlhărie calificată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.