Femeia din Cernavodă care şi-a înjunghiat concubinul la începutul acestei săptămâni, punându-i viaţa în pericol a fost arestată preventiv pentru 20 de zile, pentru tentativă de omor, de către Tribunalul Constanţa, decizia instanţei nefiind însă definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tribunalul Constanţa a decis, miercuri, arestarea preventivă pe o durată de 20 de zile a femeii în vârstă de 41 de ani, din Cernavodă, care şi-a înjunghiat concubinul cu un cuţit.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Potrivit poliţiştilor, luni seară, între un bărbat şi concubina sa a avut loc un conflict într-o locuinţă din Cernavodă. La un moment dat, femeia a luat un cuţit cu care l-a înjunghiat pe bărbat.

Victima a fost transportată iniţial la spitalul din Cernavodă, iar ulterior a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Cadrele medicale au stabilit că bărbatul are nevoie de aproximativ 20 de zile de îngrijiri medicale, dar şi că rănile suferite i-au pus viaţa în pericol.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, din Cernavodă, fusese reţinută iniţial pentru 24 de ore. Ea a fost dusă în arestul IPJ Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.