O fabrică de pâine din localitatea argeşeană Ştefan cel Mare a fost distrusă parţial, în urma unui incendiu izbucnit, vineri dimineaţă, din cauza unui scurtcircuit la un cablu electric defect. Angajaţii unităţii, care se aflau la lucru în momentul izbucnirii focului, au reuşit să iasă afară, însă acoperişul fabricii a ars pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, incendiul izbucnit vineri dimineaţă la o brutărie din comuna Ştefan cel Mare a fost provocat de un scrurtcircuit la un cablu electric defect.

În momentul izbucnirii focului, în fabrica de pâine se lucra, însă muncitorii a reuşit să iasă din clădire, astfel încât nimeni nu a fost rănit.

La faţa locului au intervenit două autospeciale şi o ambulanţă SMURD de la ISU Argeş, precum şi autospeciale de la servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă din Motoceni şi Slobozia şi pompierii de la un serviciu privat, dar şi voluntari.

Focul a distrus acoperişul fabricii de pâine pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, fiind stins după o intervenţie care a durat mai mult de două ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.