Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, anunţă că în urma controalelor demarate la nivel naţional la staţiile de gaz petrolier lichefiat, după exploziile la staţia GPL de la Crevedia, au fost aplicate amenzi în cuantum de peste 6,5 milioane lei. În urma verificărilor, în cazul a 60 de staţii s-a dispus suspendarea activităţii iar alte 12 staţii au fost închise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Verificările derulate la nivel naţional până acum – după cum ştiţi, prim-ministrul a dat dispoziţia unor verificări mixte pentru că sunt diferite roluri la diferite instituţii, ISCIR, ISU, alte entităţi şi atunci s-a dispoziţia de a efectua astfel de verificări în toată ţara – până acum avem comisii mixte care includ 2150 persoane din varii instituţii Total deficienţe constatate: 2150. Total măsuri dispuse: 1519, din care retragerea autorizaţiei sau avizelor la 11, suspendarea activităţii la 60 şi închiderea activităţii la 12. Total sancţiuni contravenţionale: 1797 în cuantum 6.545.307 lei”, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, Raed Arafat.
Acesta a subliniat că nu sunt finalizate controalele la staţiile de comercializare a GPL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.