Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat că, în urma exploziilor de la staţia GPL de la Crevedia, 10 case sunt distruse, iar alte 75 au fost avariate, conform datelor centralizate la nivelul autorităţilor din Dâmboviţa. În urma suflului celei de-a doua explozii au fost avariate şi autospeciale ale pompierilor dar şi unul dintre roboţii de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La imobile, ca impact, până acuma se pare că au fost de incendiu şi de explozie distruse 10 imobile, iar afectate până acuma sunt raportate 75 de imobile, fiind situaţia în dinamică, şi când zic afectate, de la un singur geam spart până la efecte mai serioase, care afectează 10%-20% din locuinţă. Astea sunt rapoarte care se fac prin Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa şi care urmează să fie comunicate Guvernului pentru acordarea sprijinului necesar, la solicitarea Comitetului”, a afirmat Arafat.
Acesta a precizat că şi la nivelul structurilor de intervenţie au fost înregistrate pagube în urma incendiului şi exploziilor de la Crevedia.
Astfel, 11 autospeciale de stingere cu apă şi spumă sunt deteriorate, în mod deosebit fiind afectate parbrizele şi oglinzile din cauza deflagraţiei. De asemenea, autospeciala cu roboţi a fost deteriorată la nivelul jaluzelelor şi pe exterior, iar unul dintre cei trei roboţi a a fost deteriorat, urmând a fi reperat în regim de urgenţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.