O expozie urmată de mai multe mici incendii s-a produs, marţi seară, într-un apartament de la parterul unui bloc din Cluj-Napoca. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale, deocamdată nefiind semnalate victime. Locuinţa este, însă inundată cu fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din Cluj au anunţat, marţi seară, că s-a produs o expozie într-un apartament aflat la parterul unui bloc de pe strada Fântânele din municipiul Cluj-Napoca.

”Am fost anunţati la 22.17 despre producerea unei explozii într-unul din apartamentele situate la parterul unui bloc de locuinte de pe strada Fântânele. Până în acest moment nu sunt anunţate persoane rănite, însă apartmentul este inundat de fum dens”, au transmis pompierii.

Potrivit acestora, explozia a fost urmată de mai multe focare mici de incendiu, care au cuprins obiecte de mobilier din două camere.

S-au autoevacuat persoanele din apartamentele învecinate. Scara de bloc nefiind inundată de fum, nu a fost necesară evacuarea persoanelor de la etajele superioare. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.