Cei doi elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina, prinşi cu substanţe ce par a fi psihotrope în camerele din cămin, au cerut plecarea voluntară din şcoală, fiecare dintre ei urmând să plătească peste 9.000 de lei, reprezentând contravaloarea şcolarizării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au plecat prin raport, au părăsit şcoala la cerere, nu s-a mai pus în discuţie procedura exmatriculării, întrucât au solicitat prin raport că vor să înceteze cursurile di motive personale”, a declarat marţi, pentru News.ro, prtătorul de cuvânt al şcolii, comisarul şef Beatrice Melincianu. 

Cei doi tineri vor fi nevoiţi să plătească peste 9000 de lei, suma reprezentând perioada de şcolarizare. Aceşti bani se plătesc la plecarea voluntară a elevilor sau la plecarea din motive de disciplină, a precizat Beatrice Melincianu.

„Banii se vor achita când vor avea venituri, având în vedere ccă sunt majori. Se pot plăti şi în tanşe, conform legii”, a spus reprezentanta şcolii. 

Cei doi tineri ar fi absolvit şcoala pe data de 29 noiembrie. Eu sunt cercetaţi acum, în stare de libertate.

Poliţia Prahova a anunţat, marţi, că lucrătorii B.C.C.O. Ploieşti, împreună cu cadrele Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina, au depistat şi ridicat de la doi elevi mai multe pliculeţe din material plastic transparent, cu urme de substanţe, o bancnotă rulată şi două tubuleţe cu urme de substanţă, o ţigaretă confecţionată artizanal, ce conţine materie vegetală cu aspect de cannabis, precum şi o altă cantitate de materie vegetală, cu aspect de cannabis (sub 0,2 grame).

Substanţele despre care se suspectează că sunt halucinogene au fost găsite în camerele de cămin, au precizat surse judiciare.

Cazul a fost preluat de DIICOT.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.