Poliţiştii din Timişoara au întocmit dosar penal şi au amendat un elev după ce, în timpul unei altercaţii, în curtea unei şcoli din Timişoara, a scos o armă de tip airsoft şi a îndreptat-o asupra unui coleg, apoi a tras cu o bilă asupra acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii s-au autosesizat în urma incidentului care a avut loc în 14 octombrie 2022.
 
”La data de 8 noiembrie 2022, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În fapt, la  data de 14 octombrie 2022, la o unitate şcolară din Timişoara, în timpul pauzei de la ora 11:00, a avut loc o altercaţie între doi elevi, în vârstă de 15 şi 16 ani, iar la un moment dat tânărul de 16 ani a scos de la brâu o armă tip airsoft, pe care a îndreptat-o către colegul său şi a tras cu o bilă asupra sa”, a transmis miercuri IPJ Timiş.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. De asemenea, a fost aplicată o amendă în valoare de 1.000 de lei conform Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor şi ca măsură complementară a fost confiscată arma cu o cutie de bile şi un tub de gaz.
 
Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.
 
În urma incidentului care a avut loc la Liceul cu program sportiv din Timişoara, elevul asupra caruia colegul său a tras cu arma de tip airsoft nu a fost ranit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.