Şaizeci de localităţi din judeţul Constanţa nu erau alimentatate, luni seară, la ora 21.00, la reţeaua de energie electrică, iar 53 nu aveau apă potabilă din cauza viscolului puternic de duminică. Drumarii intervin încă pentru degajarea a 17 drumuri judeţene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Prefecturii Constanţa au anunţat că, luni, la ora 21.00, în 60 de localităţi se înregistrau avarii la reţeaua de energie electrică, iar 53 aveau probleme cu alimentarea cu apă potabilă.

Luni, în intervalul 08.00 - 21.00, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au intervenit la 31 de evenimente, dintre care 15 pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi, pentru deszăpezirea a nouă autovehicule în care se aflau 12 persoane, pentru îndepărtarea a şase acoperişuri smulse de vânt.

Reprezentanţii Prefecturii Constanţa au precizat că au mai fost 33 de evenimente la care au intervenit echipele de la primării, Drumuri Judeţene, ENEL şi RAJA. Printre intervenţii, se numără ridicarea unor cabluri căzute pe străzi, deszăpezirea a două autocamioane, îndepărtarea a 20 de copaci şi a unei instalaţii de  Crăciun căzută pe carosabil.

Sursa citată a menţionat că, la ora 21.00, toate drumurile naţionale din Constanţa erau deschise, iar pe 17 drumuri judeţene se intervine cu utilaje de deszăpezire.

Judeţul Constanţa s-a aflat, la finalul săptămânii trecute, sub avertizare cod roşu de viscol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.