Douăsprezece persoane au fost implicate într-un accident petrecut, joi dimineaţă, pe autostrada Timişoara- Lugoj, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, lsensul dinspre Timişoara spre Lugoj al autostrăzii fiind blocat.Şoferul microbuzului, un cetăţean bulgar, a fost rănit, fiind transportat la spital, iar traficul a fost reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 8:36: Doar şoferul microbuzului a fost rănit, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, la Timişoara.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

7:53 - În accident au fost implicate 12 persoane

Potrivit poliţiştilor, joi dimineaţă, un accident rutier a avut loc pe autostrada Timişoara- Lugoj după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit. Din primele date a reieşit că în accident au fost implicate 12 persoane, însă momentan nu se cunoaşte starea acestora.

Mai multe ambulanţe şi autospeciale SMURD, dar şi pompieri şi echipaje ale Poliţiei s-au dus la locul accidentului care a avut loc între localităţile Recaş şi Izvin, din judeţul Timiş, pe autostrada care leagă Timişoara de Lugoj.

Traficul rutier este oprit pe sensul dinspre Timişoara spre Lugoj al autostrăzii, din caua accidentului rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.