Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, douăsprezece apeluri de urgenţă, cele mai multe fiind din Lupeni, conform Salvamont.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 12 apeluri de urgenţă: cinci apeluri pentru Salvamont Lupeni, două apeluri pentru Salvamont Sinaia, un apel pentru Salvamont Săcele, un apel pentruSalvamont Salvaspeo Cluj, un apel pentru Salvamont Bistriţa-Năsăud şi două apeluri pentru judeţul Neamţ.

De asemenea s-au mai primit alte 20 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre zona montană.

Mii de turişti petrec la munte vacanţa de Paşte. Autorităţile le recomandă să se informeze înainte de plecare cu privire la condiţiile meteo şi la starea traseului, respectiv dacă este marcat şi deschis publicului, dar şi să aibă echipament adecvat. Potrivit MAI, peste 350 de jandarmi montani sunt pregătiţi să vină în sprijinul cetăţenilor şi vor monitoriza zonele pe care turiştii le frecventează în această perioadă a anului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.