Procurorii DIICOT Iaşi au decis reţinerea pentru 24 de ore a două persoane, acuzate că au comercializat substanţe cu efecte psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de către DIICOT, cele două persoane au comercializat, în perioada august 2018 - decembrie 2020, în mod repetat, fără drept, substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive către consumatori de pe raza judeţului Iaşi.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile celor două persoane, au fost ridicate diverse cantităţi de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, trei cântare electronice de mare precizie, precum şi suma de 126.800 de lei.

Cei doi inculpaţi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii DIICOT au fost ajutaţi în aceste operaţiuni de către ofiţeri de poliţie judiciară, fiind sprijiniţi de de luptătorii SAS din cadrul Poliţiei judeţene şi al jandarmilor ieşeni.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.