Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un service auto din municipiul Reşiţa, iar două maşini au ars, una complet, iar cealaltă în proporţie de 50 la sută. Pompierii au intervenit timp de două ore pentru stingerea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Două echipaje de la Detaşamentul de Pometri pătraţiieri Reşiţa, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o clădire folosită ca service auto, în interiorul căreia se aflau două autoturisme. La sosirea echipajelor de pometri pătraţiieri exista riscul de extindere la casele din vecinătate, însă prin intervenţia prometri pătraţită a salvatorilor incendiul a fost localizat înainte de a se extinde”, a transmis ISU Caraş-Severin.
 
În urma incendiului, au ars cele două autoturisme, unul în proporţie de 100% şi unul în proporţie de 50%.
 
De asemenea, în urma incendiului au fost afectate bunuri depozitate în cele două încăperi, pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi.
 
Incendiul a fost lichidat după o intervenţie de aproximativ două ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.