Două educatoare de la o grădiniţă din Craiova au fost agresate joi de mama şi de bunicul a doi copii, deoarece angajatele unităţii preşcolare ar fi refuzat să îi încredinţeze pe cei mici, dat fiind că, în ultima vreme, aceştia erau aduşi de tatăl lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi joi, de o femeie de 39 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că o altă femeie a fost agresată în incinta unei grădiniţe, din Craiova, unde lucrează.
“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care, din primele verificări au stabilit faptul că, în această dimineaţă, o femeie de 40 de ani, din Celaru, împreună cu părinţii acesteia, s-au deplasat la grădiniţa unde se aflau cei doi copii minori, ai acesteia, în vârstă de 5 ani, care îi sunt încredinţaţi prin hotărâre judecătorească, din anul 2017. Educatoarele ar fi refuzat să-i încredinţeze copiii femeii, pe motiv că aceştia ar fi fost aduşi la grădiniţă în ultima perioadă de către tatăl acestora, un bărbat de 42 de ani, din Craiova”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.
Sursa citată menţionează că în urma acestor neînţelegeri a izbucnit un conflict în urma căruia două educatoare au fost agresate fizic de femeia respectivă şi de tatăl acesteia. 
Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că uşa de acces în incinta grădiniţei prezintă distrugeri, care ar fi fost provocate de cele trei persoane.
În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unu procuror din cadrul Perchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.