Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la o casă din Timişoara, apoi focul s-a extins şi la o a doua locuinţă care este lipită de prima. Unul dintre imobile aparţine Sorinei Manelista, fosta iubită a cântăreţului Nicolae Guţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost solicitaţi să intervenim la pentru lichidarea unui incendiu la o casă din Timişoara, str. Nouă. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 3 autospeciale de stingere, o autoscara, 2 echipaje SMURD şi 20 pompieri. Incendiul se manifestă la partea superioara a imobilului pe o suprafata de 100 mp. Se actioneaza pentru limitare şi stingere”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Potrivit pompierilor, focul s-a extins şi la casa alăturată.

În urma incendiului, nimeni nu a fost rănit, oamenii din cele două locuinţe s-au autoevacuat.

Una dintre cele două case aparţine familiei Sorinei Manelista, fosta iubită a celebrului cântăreţ de manele, Nicolae Guţă.

Tatăl femeii crede că incendiul ar fi pornit de la ţigară uitată aprinsă. Flăcările ar fi cuprins mai întâi un aparat xerox, aflat într-una dintre încăperi, iar de acolo s-au extins la acoperiş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.