Poliţia Capitalei a deschis un dosar de cercetare penală, după ce o colaboratoare AUR a încercat să intre cu muniţie în Palatul Parlamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 10 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 17 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la punctul de acces într-o instituţie publică din Sectorul 5, ar fi fost identificată o persoană care ar avea asupra sa elemente ce par a fi muniţie.”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că persoana a fost condusă la sediul secţiei în vederea continuării verificărilor.

”Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, a mai transmis sursa citată.

O femeie, colaborator al Grupului AUR de la Camera Deputaţilor, a încercat să intre, miercuri, în sediul Parlamentului cu patru gloanţe, ea fiind dusă la Secţia 17 de Poliţie pentru verificări. Preşedintele AUR, George Simion, susţine că erau brelocuri, iar formaţiunea cere o expertiză tehnică pentru a clarifica situaţia muniţiei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.