Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi loviri sau alte violenţe, după ce mai multe persoane s-au bătut în faţa clădirii în care funcţionează Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani. În altercaţie a fost avariată şi o maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi,  în jurul orei 13:50, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată prin serviciul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în perimetrul exterior al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, are loc un conflict spontan între mai multe persoane, care s-au lovit reciproc, în altercaţie fiind avariat şi un autoturism”, a transmis IPJ Hunedoara.
 
În cel mai scurt timp, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţişti care au aplanat conflictul şi i-au dus pe cei implicaţi în conflict, la sediul unităţii pentru a fi audiaţi.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi loviri sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.