Un tânăr de 16 ani care se afla la volanul unei maşini a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor craioveni, iar aceştia au pornit în urmărirea lui. El a fost prins după ce a provocat un accident, lovind o maşină parcată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în noaptea de 9/10 septembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au vrut să oprească un autoturism care se deplasa pe strada General Doctor Ion Cernătescu.
“Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit şi a mărit viteza şi direcţia de deplasare, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind solicitat sprijinul mai multor echipaje de poliţie. La intersecţia dintre străzile Păltiniş şi Fraţii Goleşti, cel în cauză a pierdut controlul volanului şi a lovit un autoturism care se afla parcat în zona respectivă, fiind apoi imobilizat de poliţişti”, se arată în comunicat. 
Poliţiştii au stabilit că şoferul maşinii era un adolescent de 16 ani din Craiova. De asemenea, în autoturism se mai aflau alţi doi adolescenţi, unul de 15 ani, iar celălalt de 16 ani, ambii din Craiova. 
În urma evenimentului  s-au produs doar pagube materiale.
Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.