Un bărbat de 35 ani şi unchiul său, de 36 de ani, s-au agresat reciproc în urma unui conflict care a avut loc în judeţul Dolj, iar primul a fost reţinut pentru tentativă de omor deoarece rănile suferite de victimă i-au pus viaţa în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat, miercuri, că poliţişti din cadrul Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Bârca s-au sesizat că, pe strada Ing. Marin Segărceanu, din comuna Goicea, are loc un conflict între două persoane.
 
“Poliţiştii au intervenit imediat şi au aplanat conflictul, în eveniment fiind implicaţi doi bărbaţi cu vârstele de 35 şi 36 de ani, ambii din localitate. Din cercetările efectuate s-a stabilit că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 36 de ani l-ar fi lovit pe nepotul său, de 35 de ani, cu o furcă în zona pieptului, iar ulterior, bărbatul de 35 de ani l-ar fi lovit la rândul său pe cel de 36 de ani, unchiul său, cu un obiect dur în zona capului. În urma evenimentului, bărbatul de 36 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital”, a transmis IPJ Dolj. 
 
Sursa citată a precizat că bărbatul de 36 de ani a suferit răni care i-au pus viaţa în pericol. 
 
Bărbatul de 35 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.