Un bărbat şi o femeie au sesizat poliţiştii din Dolj, susţinând au fost agresaţi de persoane necunoscute în timp ce mergeau pe o stradă. Anchetatorii au început cercetările în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizaţi, joi seara, printr-un apel la 112, de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că el şi o tânără de 22 de ani care îl însoţea ar fi fost agresaţi fizic.
 
"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au fost găsiţi cei doi, declarând verbal ca au fost agresaţi de persoane necunoscute în timp ce se aflau pe o stradă din comuna Breasta”, a transmis IPJ Dolj.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile. Ei au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.