Un bărbat de 70 de ani din judeţul Dolj a fost reţinut după ce, în urmă cu o lună, a incendiat o hală metalică, iar astfel au fost distruse mai multe bunuri şi două maşini parcate în apropiere, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 70.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au anunţat că poliţişti din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Melineşti au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 70 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, bănuit de distrugere prin incendiere.
 
Astfel, în 12 august, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din municipiul Craiova cu privire la faptul că tatăl său vitreg ar fi incendiat un teren extravilan pe care îl deţine în comuna Şimnicu de Sus.
 
În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat bărbatul de 70 de ani, fiind bănuit că ar fi incendiat o hală metalică în care se aflau mai multe bunuri şi două autoturisme parcate în apropierea halei, prejudiciul creat fiind în valoare de 69.000 de euro”, au transmis reprezentanţii ISU Dolj. 
 
Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dol şi urmează să fie prezentat luni, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.