Un bărbat de 56 de ani a fost reţinut de poliţiştii doljeni, după ce a incendiat baloţii de paie ai fiului său, scandalul pornind după ce tatăl s-a declarat nemulţumit de locul unde erau amplasaţi aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că poliţişti ai Secţiei nr.15 Poliţie Rurală Filiaşi au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 56 de ani, din comuna Brădeşti, bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere.
 
“În fapt, în seara zilei de 12 martie, ora 19.18, poliţiştii Secţiei nr.15 Poliţie Rurală Filiaşi au fost sesizaţi de către un tânăr, de 32 ani, din comuna Brădeşti, despre faptul că, tatăl său, un bărbat de 56 de ani, din aceeaşi localitate, i-ar fi dat foc la 3.000 de baloţi de paie, fiindu-i creat un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei. La faţa locului, a intervenit un echipaj din cadrul Inspectoratului Situaţiilor de Urgenţă Dolj, care a desfăşurat activităţi de stingere a incendiului”, a anunţat IPJ Dolj. 
 
Poliţiştii au stabilit în urma cercetărilor că între cei doi bărbaţi a izbucnit un conflict în legătură cu locul unde se aflau amplasaţi baloţii, iar tatăl l-a ameninţat pe fiu că va da foc baloţilor dacă nu îi va muta. 
 
Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând să fie prezentat, marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi în vederea luării unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.