Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj, după ce a răpit o adolescentă în vârstă de 18 ani şi a ţinut-o sechestrată, fără a o agresa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, în noaptea de miercuri spre joi, de către o tânără, de 26 de ani, din Melineşti, cu privire la faptul că prietena sa, o tânără de 18 de ani, din comuna Calopăr, este sechestrată într-un imobil din Craiova, dar nu ştie adresa exactă. 
 
"La nivelul Secţiei 3 Poliţie Craiova, s-a constituit un colectiv de lucru în vederea identificării locaţiei în care s-ar afla tânăra în cauză şi stabilirea situaţiei de fapt. La scurt timp după sesizare, la sediul poliţiei s-a prezentat tânăra de 18 ani, care a declarat că, în timp ce se afla pe strada Mitropolit Firmilian, din Craiova, ar fi fost introdusă cu forţa într-un autoturism de către un bărbat, iar ulterior condusă, într-un imobil din Craiova, unde ar fi fost tinută, aprozimativ o oră, împotriva voinţei sale, fără a fi agresată”, se arată în comunicat. 
 
Poliţiştii au reuşit identificarea bărbatului respectiv, el având 31 de ani şi fiind din Craiova.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi va fi prezentat, joi, Judecătoriei Craiova, cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.