Un bărbat de 23 de ani a murit într-un accident rutier produs în judeţul Dolj, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un microbuz care circula din sens opus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi marţi dimineaţă, cu privire la faptul că pe DN 55, în localitatea Bratovoeşti a avut loc un accident rutier. 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi intrat pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat, de 56 de ani”, au precizat poliţiştii. 
În urma evenimentului şoferul în vârstă de 23 de ani şi-a pierdut viaţa.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.