Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii doljeni, după ce a luat o femeie de pe Centura de Nord a Craiovei pentru a o transporta la Drobeta Turnu Severin, iar apoi a agresat-o, din cauza unor neînţelegeri şi a împiedicat-o să coboare din autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţişti din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 58 de ani, din comuna Goieşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovirea sau alte violenţe.

“La data de 31 ianuarie, ora 15:45, poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, de către un bărbat din comuna Şimnicu de Sus, cu privire la faptul că, într-un autoturism ce este parcat în afara părţii carosabile, în localitatea Şimnicu de Sus, o femeie ar fi agresată de un bărbat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, autoturismul în cauză fiind identificat şi oprit în comuna Goieşti, ocazie cu care, în interior au fost legitimaţi un bărbat, de 58 de ani, din comuna Goieşti şi o femeie, de 49 de ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin”, se arată în comunicat.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul, în timp ce se afla pe DN 56 F - Centura de Nord a Craiovei, ar fi avut o discuţie cu femeia şi ar acceptat să o transporte pe aceasta, cu autoturismul, în municipiul Drobeta Turnu-Severin.

“În timp ce se aflau în comuna Şimnicu de Sus, în urma unor discuţii contradictorii între cei doi, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie şi ar fi împiedicat-o să coboare din maşină, privând-o pe aceasta de libertatea de mişcare”, a mai precizat sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.