Un bărbat a fost arestat preventiv după ce poliţiştii au găsit droguri în capitonajul autoturismului pe care îl conducea, iar în urma unor percheziţii la mai multe imobile anchetatorii au descoperit trei pistoale şi 59 de cartuşe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, în 15 septembrie, poliţiştii de la Serviciul Antidrog au făcut o prindere în flagrant, în Filiaşi, în urma căreia au confiscat aproximativ 400 de grame de cocaină. Drogurile erau ascunse în capitonajul unui autoturism la volanul căruia se afla un bărbat.
 
Ulterior, poliţiştii au făcut patru percheziţii domiciliare, în judeţele Olt şi Gorj, într-unul dintre imobile fiind descoperite trei pistoale cu glonţ şi 59 de cartuşe, toate deţinute ilegal.
 
În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că bărbatul respectiv ar fi introdus drogurile în ţară în acest an şi avea intenţia să le vândă. 
 
El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Tribunalului Dolj, care a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
 
De asemenea, la activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.