Şase persoane au fost rănite, miercuri seara, într-un accident rutier în care au fost implicate două maşini, evenimentul având loc în judeţul Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi, miercuri seară, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6B, din comuna Şimnicu de Sus.
 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un tânăr de 21 de ani, din comuna Leu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6B spre municipiul Craiova, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 25 de ani, din comuna Melineşti”, au precizat poliţiştii.
 
În urma evenimentului, cei doi conducători auto, împreună cu o minoră de 17 ani, două tinere, de 18 şi 21 de ani şi un alt tânăr, de 23 de ani, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani au fost răniţi, fiind transportaţi la o unitate medicală. 
 
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.