Cinci persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite într-un accident rutier în judeţul Dolj, în care au fost implicate trei autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, un bărbat conducea un autoturism pe DN6, din direcţia Craiova către Caracal, iar la un moment dat nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga, pe o stradă laterală, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-o autoutilitară.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, în cele trei autovehicule se aflau zece persoane, dintre care cinci copii. Dintre acestea, doi copii şi trei adulţi au fost transportaţi la spital, fiind răniţi uşor.

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.