Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost agresat de mai multe persoane, duminică, după ce a prins o turmă de capre într-o cultură de viţă de vie, iar între el şi cei care însoţeau animalele a izbucnit un conflict.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Dolj a transmis că duminică, în jurul orei 12.30, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi de un bărbat de 35 de ani, din comuna Cetate, despre faptul că ar fi fost agresat de mai multe persoane.
 
"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că bărbatul de 35 de ani a surprins o turmă de caprine într-o cultură de viţa de vie, din extravilanul comunei Cetate. În urma unor discuţii contradictorii cu persoanele care însoţeau animalele, bărbatul ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă şi lovit cu un obiect contondent în zona braţului drept. De asemenea, autoturismul cu care se afla acesta ar fi fost lovit, fiind spart geamul lateral dreapta spate”, se arată în comunicat. 
 
Conflictul a fost aplanat de poliţişti. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.