Doi turişti din Ungaria, aflaţi la pescuit în Dunăre, au avut nevoie de ajutorul poliţiştilor de frontieră pentru a ajunge la mal deoarece ambarcaţiunea în care se aflau s-a stricat şi plutea în derivă. Cei doi nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, vineri seara,  poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia au fost informaţi telefonic de către un localnic, despre faptul că o ambarcaţiune în care se aflau două persoane pluteşte în derivă pe Braţul Chilia, din cauza unor defecţiuni tehnice.
 
“Poliţiştii de frontieră au acţionat operativ, deplasându-se în zonă cu o ambarcaţiune rapidă, iar la scurt timp, barca cu cele două persoane aflate la bord a fost identificată şi adusă în siguranţă în localitatea Chilia Veche”, se arată în comunicat. 
 
Cele două persoane, de 39 de ani şi de 47 de ani, nu au avut nevoie de asistenţă medicală. Acestea au spus poliţiştilor de frontieră că în timp ce se aflau la pescuit motorul ambarcaţiunii s-a stricat, iar din lipsa altor mijloace de propulsie, nu se mai puteau întoarce la mal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.