Doi pui de căprioară rătăciţi de mama lor şi în pericol să fie atacaţi de câini au fost găsiţi pe o stradă din localitatea Măldăreşti, din judeţul Vâlcea, de poliţişti, care au contactat asociaţia Judeţeană a Vânătorilor. Vânătorii, împreună cu poliţiştii, au reuşit să o găsească pe mama celor doi pui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doi poliţişti de la secţia Rurală Măldăreşti, din Vâlcea, au salvat, vineri după-amiază, doi pui de căprioară care s-au rătăcit de mama lor şi a căror viaţă era pusă în pericol din cauza câinilor, în condiţiile în care nu se mai puteau deplasa, cel mai probabil fiind slăbiţi din cauza lipsei de hrană.

Cei doi pui se rătăciseră pe o stradă din Măldăreşti, ei ajungând în localitate cel mai probabil împreună cu mama lor, care a ieşit din pădure în căutarea hranei.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Vâlcea, cei doi poliţişti au contactat Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor Vâlcea şi, împreună cu reprezentanţii acestei instituţii, au reuşit să o găsească pe mama celor doi pui.

Localnicii presupun că mama puilor a ieşit din pădure şi a ajuns în localitate în căutare de hrană, dar s-a speriat în momentul în care a fost atacată de câini.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.