Două persoane, între care un copil mic, au murit şi alte trei au fost rănite, duminică seară, într-un accident produs pe DN 2, în judeţul Buzău, fiind implicate două autoturisme şi un microbuz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe DN 2 (E 85), în apropiere de limita judeţului Buzău cu Ialomiţa.

Potrivit IPJ Buzău, din primele date a reieşit că este vorba de o coliziune între trei autovehicule: un autoturism condus pe direcţia Buzău către Bucureşti de către un şofer bucureştean, în vârstă de 54 de ani, a lovit microbuzul care circula în faţa sa, la volanul căruia se afla un conducător auto în vârstă de 50 de ani, din Vrancea. Ulterior, autoturismul s-a ciocnit cu o maşină condusă din sens opus, de către un şofer buzoian, în vârstă de 30 de ani.
 
 
"Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului bucureştean, decesul unui pasager minor, în vârstă de aproximativ 1-2 ani, din maşina buzoianului. De asemenea, impactul s-a soldat cu rănirea şoferului din Buzău şi a altor două pasagere din autoturismul acestuia, două femei în vârstă de 27, respectiv 50 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la spital pentru îngrijiri", a arătat sursa citată.
 
În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.