Doi minori de 15 ani, bănuiţi de comiterea a unsprezece furturi din societăţi comerciale din Sectorul 3, au fost arestaţi. Furturile au fost comise în perioada octombrie 2018 – martie 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut doi tineri, ambii în vârstă de 15 ani, bănuiţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt.

Faptele au fost comise în perioada octombrie 2018 – martie 2019.

”Din datele şi probele administrate în cauză, în sarcina bănuiţilor au fost reţinute 11 infracţiuni de furt şi tentative de furt din mai multe societăţi, toate aflate pe raza Sectorului 3”, au transmis, miercuri, poliţiştii din Capitală.

Cei doi au sustras scule electrice, ceasuri de diferite mărci, materiale neferoase, dar şi bani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat,  cu cei doi în stare de arest preventiv.         

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.