Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au prins în flagrant doi cetăţeni români, unul în vârstă de 17 ani, iar celălalt de 20 de ani, care încărcau, cu sprijinul unui marinar bosniac, de pe o navă de la malul Dunării, o tonă şi jumătate de motorină, ei fiind cercetaţi pentru contrabandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Sectorul Poliţiei de Frontieră Cernavodă au observat o ambarcaţiune, în care se aflau doi bărbaţi şi mai multe recipiente de dimensiuni mari, care se îndrepta către o nava ancorată la malul stâng al Dunării.

Poliţiştii de frontieră s-au deplasat la faţa locului, moment în care cei doi bărbaţi au fost surprinşi în timp ce încărcau, cu ajutorul unui furtun, de la nava „FJ Elena”, pavilion Slovacia, în opt recipiente de tablă şi plastic de aproximativ 200 litri fiecare, aflate la bordul ambarcaţiunii, produs petrolier, cu miros specific de motorină.

În cadrul verificărilor poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele implicate sunt doi cetăţeni români, în vârstă de 17, respectiv 20 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Constanţa. Cei doi au declarat oamenilor legii că întreaga cantitate de motorină a fost încărcată cu sprijinul comandantului navei respective, un cetăţean bosniac, în vârstă de 47 de ani, care le-a facilitat accesul pe navă, în schimbul sumei de 700 de euro.

Poliţiştii de frontieră au confiscat cantitatea de motorină, în valoarea de peste opt mii de lei, suma de 700 de euro şi ambarcaţiunea folosită la transportul motorinei, în valoare de 20 de mii de lei. Cei doi români sunt cercetaţi pentru contrabandă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.