Deţinutul condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor şi care a evadat, joi dimineaţa, de la Penitenciarul Poarta Albă, a fost prins după câteva ore, în judeţul Vrancea, la aproximativ 20 de kilometri de Focşani, el urmând să fie încarcerat la Penitenciarul Focşani, iar apoi va fi transferat la Poarta Albă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Poarta Albă, joi, în jurul orei 16.00, Valentin Perdeicu, de 38 de ani, condamnat la 20 de ani pentru omor, care a părăsit punctul de lucru de la SC Avicola Lumina în cursul dimineţii, a fost prins.

“Cadrele Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea l-au capturat pe deţinutul în cauză, în timp ce se deplasa în localitatea Tişiţa, situată la aproximativ 20 kilometri de Focşani. Deţinutul va fi încarcerat la Penitenciarul Focşani, urmând a fi transferat şi reîncarcerat în cel mai scurt timp la Penitenciarul Constanţa – Poarta Albă. Menţionăm că în acest caz, au fost sesizate organele competente, pentru săvârşirea infracţiunii de evadare”, se arată în comunicat.

Anchetatorii au precizat că bărbatul intenţiona să meargă acasă, la Piatra Neamţ

Potrivit unui comunicat al Peniteciarului Poarta Albă, Valentin Perdeicu a părăsit, joi, în jurul orei 9.00, punctul de lucru la care era repartizat, respectiv S.C. Avicola S.A din localitatea Lumina, judeţul Constanţa.

El făcea parte dintr-un grup de 13 deţinuţi, care executa muncă necalificată, sub supraveghere.

Bărbatul, în vârstă de 38 ani, cu domiciliul în localitatea Piatra Neamţ, executa pedeapsa în regim deschis şi urma să fie analizat în comisia de propuneri pentru liberare condiţionată în luna decembrie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.