Un bărbat de 41 de ani, deţinut pentru furt calificat, a evadat de la un punct de lucru din Timişoara. Poliţiştii au instituit filtre şi au pornit în căutarea lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vineri, la orele 13.00, deţinutul Ion Murariu, de 41 de ani, condamnat definitiv la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru furt calificat, clasificat în regim semideschis, a părăsit un punct de lucru exterior aflat în Timişoara. Pentru capturarea deţinutului au fost dispuse blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii în care ar fi putut să o ia, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Timişoara”, a transmis, vineri, Penitenciarul Timişoara. 

Sursa citată a rpecizat că au fost alertaţi totodată poliţiştii şi jandarmii din Timiş şi Arad, precum şi poliţiştii de frontieră.

În momentul dispariţiei, Murariu era îmbrăcat cu un tricou albastru, o bluză neagră, pantaloni gri-verzui, purta o şapcă neagră, purta un rucsac negru inscripţionat cu litera M şi este tuns capac.

”Fuga de la locul de muncă din afara penitenciarului e asimilată evadării şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani”, au mai transmis reprezentanţii Penitenciarului. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.