Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti şi poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti fac, miercuri zece percheziţii în judeţele Prahova şi Dâmboviţa. Descinderile au loc în cadrul unei anchete penale care vizează infracţiuni de trafic de droguri de risc şi mare risc, printre clienţii traficanţilor numărându-se şi elevi de la şcoli din Ploieşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din materialul probator administrat în cauză, a reieşit faptul că, mai mulţi făptuitori au deţinut şi comercializat, în mod repetat, diferite cantităţi de droguri, inclusiv către minori, elevi ai unor unităţi de învăţământ din municipiul Ploieşti. De asemenea, unul dintre făptuitori, organizează periodic, la domiciliul său, petreceri private, ocazii cu care oferă invitaţilor (printre care şi minori) pentru consum , diferite tipuri de droguri de risc şi de mare risc”, informează DIICOT într-un comunicat.
Mai mulţi suspecţi vor fi ridicaţi şi duşi la audieri la sediul DIICOT Ploieşti. Î
n dosar se fac cercetări pentru infracţiuni de trafic de droguri de risc şi mare risc, deţinere de droguri de risc şi mare risc, fără drept, pentru consum propriu şi punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe sau a unui local ori a oricărui alt loc amenajat, în care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.