Trei persoane au fost rănite, suferind arsuri de gradele unu şi doi în urma unei explozii care a avut loc într-o casă din comuna Hulubeşti. Primele date de la faţa locului arată că imobilul a fost avariat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, explozia, care nu a fost urmată de incendiu, a avut loc într-o locuinţă din satul Butoiu de sus din comuna Hulubeşti. Iniţial, salvatorii au fost anunţaţi că o persoană a suferit arsuri la nivelul capului, însă ajunse la faţa locului echipele de salvare au constatat că există trei victime care au suferit arsuri de gradul I si II la nivelul membrelor inferioare şi superioare.
cele trei persoane sunt conştiente, cooperante au fost asistate medical la locul evenimentului şi au fost transportate la CPU Găeşti de către SMURD şi SAJ.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
De asemenea, deflagraţia a produs pagube la nivelul casei, un perete fiind dislocat, uşa de la intrarea casei fiind smulsă, iar centura casei prezintând fisuri.
Deocamdată nu a fost precizată cauza exploziei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.